Flickan med guldögonen

Tio år och helt säker på vad hon vill bli.

Daniella satsar redan på modell och skådis karriär med stor passion.

Jag råkade passera henne när jag var ute på hundpromenad och Daniella poserade framför systerns kamera.

Jag var fascinerad över Danielles guldfärgade ögon och hennes sätt att agera proffesionellt trots sina unga år.

Till min stora glädje ville de komma till min studio för att ta bilder till Daniellas portfolio.

Relaterade artiklar

  • Hilda växlade lätt mellan olika karaktärer och bjöd på sig själv   Superhärlig och glad energi som smittade av sig.   Inget var jobbigt, konstigt eller besvärligt.   Hilda är helt orädd för att "göra bort sig" vilket gav möjlighet till bilder med det lilla extra. Skapa modellportfolio...
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?