Flera typer av glamour

Med ett enda tema blev det ändå flera olika stilar och uttryck.

Vår målsättning vid fotograferingen var att fotografera främst close-ups med variation i styling och ljussättning, allt på tema glamour. Vi tolkade glamour med flirtig 60-tals känsla, Business glamour, Ballroom glamour och Royal glamour och det blev en hel del bilder med olika uttryck.

Goare tjej än modellen Embla får man leta efter. Hon var superengagerad och lättsam att jobba med. Och så vacker! Emblas ögon skiftar färg beroende på stylingens färg och ljussättningen. Mycket spännande och tacksamt för variationen. Embla gick med lätthet in i de olika karaktärerna jag skapade åt henne och kunde uttrycka en bredd från mjukt, nästan flickigt, till riktigt skarpt.

Makeupartist Hanna Goldhammer stod för stylingen. Hanna är fantastiskt duktig. Hon hade en tydlig och klar vision som hon effektivt arbetade för att förverkliga. Samtidigt är hon flexibel och har lätt för att anpassa och göra ändringar när det behövs. Hon hade planerat för varje styling så att hon kunde jobba vidare utifrån det hon redan hade gjort istället för att börja om från början. Det var det som gjorde att vi hann med så mycket.

Hela samarbetet i vår lilla trio flöt på som om vi hade jobbat ihop massor med gånger och vi hade väldigt roligt. 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?