Porträtt med Marknadsföreningen i Malmö

 

I höstas hade jag besök i studion av ledningen från Marknadsföreningen i Malmö.

 

MiM önskade enhetliga porträttbilder på ledningsgruppen att lägga på den nya hemsidan som är på gång.

På vår fotografering var det jättekul att träffa många bekanta ansikten från aktiviteter med MiM, och att få lära känna alla lite bättre.

Är du nyfiken på MiM så kika in på deras hemsida.

Marknadsföreningen i Malmö är ett nätverk för människor som jobbar med information, marknadsföring, kommunikation, reklam etc.

Jag har själv varit medlem i några år och gått på flera intressanta föredrag med tillhörande mingel. Det är alltid lika trevligt och jag har träffat många trevliga människor och viktiga kontakter. 

 

 

Porträttfotografering med styling

 

På plats vid fotograferingen fanns också makeupartisterna Emma Schatz och Sofia Boman för att styla deltagarna. Vi har tillsammans utvecklat det här konceptet som är en rolig upplevelse och skapar bra förutsättningar för bra porträttbilder.

Alla, även männen, får en diskret och naturlig makeup inför fotograferingen för att den gör så stor skillnad på kort. Den syns knappt, men har funktionen att den framhäver ansiktsdrag, tar bort glans i ansiktet och döljer rodnader, acne eller mörka ringar under ögonen.

Vi vill att alla ska ha roligt och känna sig uppmärksammade. Upplägget på den här typen av porträttfotografering är därför gjort så att vi kan hålla ett trivsamt tempo. Det finns tid för frågor om smink eller fotografering och poser. Det finns också tid för små pratstunder och kaffe för deltagare som stannar kvar efter sin fotografering.

 Några av de färdiga bilderna.

Conny Wadbro

Ordförande

Ijda Parmatow

Styrelseledamot

Benjamin Palmqvist

Styrelseledamot

Nadia Milotti

Eventgruppen

Är du nyfiken på den här tjänsten?

 

I det här fallet var vi i min studio i Malmö. Det finns också möjlighet att boka in vårt team till er arbetsplats eller att fotografera utomhus när vädret tillåter.

 

Läs om Personalporträtt med upplevelse...

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?