Höstljus och glatt humör

De önskade sig höstfärger och ett vackert ljus  till fotograferingen och det kan man väl säga att vi fick =)

Senast jag träffade Sarah och Erik var som deras bröllopsfotograf. Nu träffade jag dem tillsammans med det lilla familjetillskottet Signe. Jag blir verkligen så uppriktigt glad och tacksam när människor hör av sig igen för en ny fotografering. Det blir också ännu bättre bilder för man har redan hunnit lära känna varandra en del. Det kom inte som en överraskning att Sarah och Erik önskade varma färger, det hade jag redan märkt vid brudparsfotograferingen som bland annat förde oss in mitt bland dignande orange nyponbuskar.

Lilla Signe var lika go och glad som höstsolen den här dagen. Jag är väldigt nöjd med att vi kunde få till fotograferingen under det låga morgonljuset och att det gick att få ihop med mat-och sovtiderna. För det är inte alltid det lättaste att hålla barnen glada precis under den timmen när ljuset är som bäst. Något mer som gör mig glad är när min kund får välja ut sina bilder och tar med mina absoluta favoriter. När de kan se samma sak som jag och håller med, då vet man att man har hittat rätt och att alla är nöjda. En riktigt bra känsla 🙂

 

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?