Photography

Jag arbetar som bland annat Reklamfotograf, Fashionfotograf, Produktfotograf, Porträttfotograf, Bröllopsfotograf, Djurfotograf.

För att bilden ska bli meningsfull måste den ha ett mål och ett budskap. I bildskapandet måste man alltså veta vem som är målgruppen och vad bilden ska säga dem. Det är också viktigt att ta hänsyn till hur bilden ska presenteras, i vilket forum.

Ofta är det bilden som avgör om vi tar oss tid att läsa texten. Bilden sätter tonen för texten både vad gäller känslostämningen vi tar oss an texten med, och vilken förväntan vi får på texten.

Bilden påverkar oss direkt känslomässigt vilket är en viktig egenskap att ta hänsyn till och utnyttja när vi arbetar med bild. Bildens största styrka ligger i sin förmåga att snabbt fånga betraktarens uppmärksamhet och påverka denne med minsta möjliga ansträngning från mottagarens sida.

 

Senaste fotograferingarna

Comments are closed

  • Senast relaterade inlägget på bloggen

    • Annika och Henrik

      december 1, 2017
      13:e maj 2017 Jag fick vara med på Annikas och Henriks dag.   Det var så mycket som var härligt med den här dagen. Jag har fotograferat brudparet och första… Läs vidare...