Paket och Priser företag

Företagsporträtt

 

Dags för nya porträtt av era medarbetare?

Ni är välkomna till studion, men jag kan också komma till ert kontor eller så fotograferar vi i önskad miljö.

Ofta börjar vi med att fotografera alla nuvarande anställda på företagets kontor i min portabla studio och därefter kommer nyanställda löpande till mig för fotografering enligt företagets gällande riktlinjer.

Jag gör klassiska snabba porträtt för er som behöver dokumentera era anställda för till exempel intranät, hemsida och passerkort.

Ni kan också boka mig för mer personliga porträttbilder i miljö som berättar lite mer om personen på bilden eller om företaget och verksamheten.

Bilder till hemsidan

Behöver ni foton till exempelvis nyhetsbrev och annat illustrerande visuellt material?

Jag är van att arbeta med varumärken och storytelling i bilder och är gärna delaktig i diskussionen kring vilket bildmaterial som kan behövas om ni ännu inte har färdiga idéer.

 

Reklam

Reklamen kan handla om allt från en produkt, till ett varumärke, till en tjänst. Jag gör reklammaterial för såväl digital användning som för tryck.

Jag arbetar med idé, fotografering, text och layout. Ni bestämmer om ni önskar min hjälp med mer än fotograferingen.

Produktfotografering

Produktfotografering, hela bilder eller frilagda till webbshopen.

Jag arbetar även med fotografering av produkt för reklam, sociala medier och för hemsida.

Antingen levererar ni produkterna till min studio eller så tar jag med min portabla studio till er.

 

Personalporträtt med upplevelse

 

Fotografering och styling.

För er som vill göra fotografering av företagsporträtten till en rolig aktivitet för personalen. Vi skapar de bästa förutsättningarna för bra bilder där personalen känner sig bekväma med sig själva.

Alla, även männen, får en diskret och naturlig makeup inför fotograferingen för att den gör så stor skillnad på kort. Den syns knappt, men har funktionen att den framhäver ansiktsdrag, tar bort glans i ansiktet och döljer rodnader, acne eller mörka ringar under ögonen.

Vi vill att alla ska ha roligt och känna sig uppmärksammade. Upplägget är därför gjort så att vi kan hålla ett trivsamt tempo. Det finns tid för frågor om smink eller fotografering och poser.

Välj om det passar er bäst att vi kommer till er eller om ni vill komma till fotostudio i Malmö. Välj också om ni vill ha studioporträtt eller utomhusporträtt. Studion är portabel och kan sättas upp på plats hos er. Under utomhusfotograferingen får personalen hjälpas åt med att sköta ljusreflektorn åt sina kollegor och på så vis är de med och skapar även varandras bilder.

Vi har ett väl fungerande upplägg, men anpassar det naturligtvis efter företaget vi ska till. Om ni har önskemål om att kombinera fotograferingen med andra aktiviteter eller att ha något särskilt tema är ni välkomna att höra av er med era idéer.

Verksamhetsbilder för det lilla företaget

 

Foton till hemsida, sociala medier och marknadsföringsmaterial för den lilla firman. Jag dokumenterar ditt arbete så att du kan visa upp för dina kunder vad du gör. Jag lägger fokus på ärliga och äkta bilder med känsla.

Små företag har ofta en begränsad budget men det ska inte behöva hindra ett bra bildmaterial.

Under cirka en timme fotograferar vi det som du vill visa upp i din verksamhet, hur din lokal ser ut och vad du gör.

Jag dokumenterar ditt arbete så att du kan visa upp för dina kunder vad du gör. Jag lägger fokus på ärliga och äkta bilder med känsla.

Några dagar efter fotograferingen visar jag dig bilderna och du köper de bilder du vill ha och känner att du har nytta av. En bild ingår i priset för fotograferingen.

Idén med paketet är att hålla priset lågt tills du kan se resultatet. Du betalar en startkostnad för fotograferingstiden och köper sedan endast de bilder du vill ha när du kan se hur de blev.

Jag arbetar även med copy och varumärkesbyggande genom storytelling.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?