Hemsida

Hemsidan är er digitala identitet. Den ska ge samma intryck till besökaren som ett personligt möte eller samtal skulle ha gjort.

Er hemsida ska inte bara vara lättnavigerad, informativ och snygg.

Den måste förmedla er identitet och väcka intresse för den verksamhet som jag vet att ni är stolta över.

Ny hemsida

Uppbyggnad och färdigställande av ny hemsida

Beroende på er bransch, era egna riktlinjer och vilket material ni redan har, kommer vi överens om hur arbetet med hemsidan ska utformas. Jag arbetar i WordPress som är smidigt att lämna över till er när hemsidan är klar. Vill ni hellre att jag hjälper er med uppdateringar på hemsidan i fortsättningen, så gör jag gärna det.

För att innehållet ska bli så bra som möjligt kan till exempel följande behövas: informationsinsamlande, intervjuer av företagsmedarbetare och kunder, formulerande av värdegrund, skapande av visuell profil, copywriting, bildarbete, fotografi och rörlig bild.

Kontakta mig med era idéer så tar jag fram en offert för er.

Bild- och textarbete

För befintlig hemsida

Oavsett om ni sköter hemsidan på egen hand eller använder er av en webbyrå så behöver er hemsida material i form av bild och text. Jag lägger fokus på att förmedla er story och engagera kunden i ert varumärke. Jag synliggör ert företags identitet genom bild och text. Jag hjälper er med idéer och förslag på förbättringar och sammanställer det material som behövs. Antingen vet ni precis vad ni önskar till hemsidan, eller så kan vi inleda med en analys. Därefter diskuterar vi tillsammans vad som ska tillföras eller ändras på hemsidan.

Jag hjälper er med Story photography och er företagsstory.

Kontakta mig med era idéer så tar jag fram en offert för er.

 

Analys av hemsida

Att bilen ska besiktigas årligen är knappast något som någon ifrågasätter. Att göra samma sak med företagets digitala identitet verkar inte vara lika självklart. Det borde det vara. Ibland kan nya ögon och små förändringar göra stor skillnad. Gör en besiktning av din hemsida nu!

Pris från 2400 kr beroende på hemsidans storlek. Fastpris ges innan arbetet påbörjas.

Comments are closed.

  • Senast relaterade inlägget på bloggen

    • Hemsida åt katthjälp

      april 15, 2016
      Jag har fått bygga hemsidan åt Lailas Katthjälp. Lailas Katthjälp tar hand om hemlösa katter, ger den vård och omsorg som behövs och adopterar sedan ut katterna till egna hem. Det… Läs vidare...

  • Har du en fråga?