Hemsida åt katthjälp

Jag har fått bygga hemsidan åt Lailas Katthjälp. Lailas Katthjälp tar hand om hemlösa katter, ger den vård och omsorg som behövs och adopterar sedan ut katterna till egna hem. Det känns fantastiskt bra att kunna hjälpa en så viktig verksamhet. 

Timingen för lanseringen av hemsidan kunde knappt varit bättre. Dagen efter att hemsidan publicerats fick katthjälpen ett mycket tråkigt besked angående den upphittade katten Maximus. Han behövde extra veterinärvård och provtagningar på grund av magproblem. En insamling startade för att kunna betala Maximus veterinärräkningar. Utan ekonomisk hjälp stod Maximus under avlivningshot. På bara 2 dagar fick katthjälpen in 1459 kronor vilket gör att Maximus får en chans att bli bra och komma till ett nytt hem.

Hemsidan skulle vara lätt att förstå och lättnavigerad. Det skulle vara lätt att hitta aktuella katter. Intresseformulär och formulär för att bidra med gåvopeng hade också hög prioritet.

Sidan behövde vara lätt att sköta och snabb att uppdatera för att Laila ska hinna med det som är viktigast i hennes verksamhet nämligen att hjälpa katterna. Därför är jag jätteglad att Laila tycker att den är lättskött.

Hemsida

Hemsida

Vi saknade en förstaside-bild till hemsidan så Laila plockade med sig sina egna 4 katter och kom till min studio. Katterna var supermysiga och trygga, så jag fick precis den bilden jag kände saknades plus några till.

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?