Fotografering av klädkollektion för katalog

Vid den här fotograferingen hade vi en del av vårkollektionen hos Uma Bazaar att fotografera. Lina gjorde en färgglad vårstyling som skulle fungera för alla outfits. Alma gjorde ett superfint modelljobb och kände in känslan i alla plaggen.

Jag satte en neutral grå bakgrund och ändrade en del i ljussättningen för att spela mellan lätthet och dramatik. I efterarbetet lade jag in olika toningar och i en del bilder även bakgrundsmönster, för att skapa mer variation och uttryck.

Vid det här tillfället hade vi sällskap av Sofia och Hedda i årskurs 8, som gjorde några praktiktimmar hos mig i studion. De hjälpte till att filma en hel del av förberedelserna och fotograferingen. Stort tack till er för det fina bakom-kulisserna-materialet! (se video längst ner i inlägget)

Med i studion var också min valp Pim-Pim som vid tillfället var knappt 5 månader gammal. Han ville helst vara framme hos Alma hela tiden vilket också är fångat i videon.

Kläder från www.umabazaar.com
Styling: www.orientaliskafjarilar.com
Modell: Alma

Bakom-kulisserna-video från fotograferingen.

Relaterade artiklar

  • Det är inspirerande att möta unga och målmedvetna personer!   Nora är en danstjej som kom till mig för att bygga en bildportfolio. Vi fotograferade både i studion och utomhus och hon höll energin på topp hela tiden. Efter studiofotograferingen anslöt sig superduktiga makeupartisten Emma Schatz till oss och stylade Nora för dansbilderna.Jag…
  • Ibland planerat - oftast oplanerat Copyright: Emma Ingolf, Fotograf Malmö
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?