Hemsida med webbshop

En av de sakerna jag uppskattar mest med mitt företag är att få möta så många människor som brinner för sina verksamheter. Jag får ha många intressanta diskussioner om varumärken och målgrupper och lär mig alltid en massa om olika branscher. När jag bygger hemsidor blir min uppgift att visualisera min kunds engagemang och kunnande i sitt företag och sina kunder. 

En av dessa fantastiska människor är Marcela som driver mammaklädes-affären Almis Mamá här i Malmö. Nu efter mitt uppdrag att bygga hemsida med webbshop kan hela Sverige handla hos henne. Marcela startade sin affär när hon var frustrerad över hur svårt det var för henne själv att hitta gravid-och-amningskläder som både satt bra och var snygga. 

Marcela

Startsida

Startsida

I shoppen

I shoppen

Hemsidan skulle vara både clean och lättnavigerad, samtidigt som den skulle innehålla Marcelas sprudlande personlighet. Jag gjorde ett mycket nyttigt "studiebesök" i butiken och kunde observera hur Marcela tog emot alla sina kunder med samma hjärtlighet som om en vän kom på besök hemma hos henne. Den personligheten behövde finnas på hemsidan. 

Bilderna på kläderna i shoppen kommer från Marcelas leverantörer, men vi bestämde oss för att dra igång fotoprojektet "Vardagsmammor" för att visa mer av Marcelas personlighet på hemsidan. Vardagsmammornas bilder utgår från vanliga situationer från verkligheten - hur det faktiskt är att vara mamma. Som alltid med barn kan man aldrig veta exakt vad som kommer att hända och det uppstod härliga situationer under fotograferingarna som jag tacksamt fotograferade. Det var ju precis detta vi ville visa - hur härligt det är med barn, oftast inklusive en smula kaos.

Gå till Almis Mamás hemsida...

Följ Almis Mamá på Facebook eller Instagram #almis_mama

 

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?