2015 Året som har gått

Det är dags att se tillbaka på 2015 som har varit ett händelserikt år. Förra året kallade jag för Variationens år och 2015 har följt samma linje. Jag vill döpa detta året till Idéernas år både för att många idéer har blivit genomförda och för att många idéer har fötts.

Under året har jag träffat kunder med nya idéer för att stärka sina varumärken och kunder som varit positiva och öppna för mina idéer. En av dessa kunder med ett härligt nytänk har också gett mig idén till en ny företagstjänst som jag kommer att lansera i början av nästa år tillsammans med makeupartist Sofia Boman. Det ser jag mycket fram emot.

Under 2015 har jag också mött privatkunder som med värme släppt in mig i sin familj och gett mig chansen att ta många härliga familje-och bröllopsfoton. Även bland er har jag upplevt många idéer och öppenhet för idéer. Ja, 2015 får kallas Idéernas år.

I februari var jag med på Bröllopsmässan

I början av året fick jag åka till Italien

Jag har också fångats på bild under året

Det har blivit en del porträtt

Jag har fått komma ut på uppdrag på landet

Jag har haft Reklamfotograferingar

Jag har hittat inspiration och njutit av bilder på fotoutställningar

Jag har fått arbeta med hemsida, webbshop och varumärke tillsammans med fotografi

Jag har njutit av hundar och sommar

Jag har varit beredd med kameran att fånga det som bara händer

Jag har hittat några magiska platser

Jag har gjort uppdrag för modellportfolios

Jag har hjälpt Rosa Hoppet att samla in pengar till Cancerfonden

Jag avslutar året med ett uppdrag med fortsättning nästa år

Några av mina favoritbilder från 2015

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?