Marknadsföring av föreställning

Att mötas och skiljas

 

För andra gången hade jag nöjet att få fotografera Christina Strömwall som är muntlig berättare. Denna gången ackompanjerades hon av Anna Thorstensson och hennes cello.

 

De har tillsammans skapat en föreställning där Christina berättar och Anna spelar. Fotograferingen handlade om att skapa bilder att använda vid marknadsföringen av deras gemensamma projekt. Vid tillfället var föreställning inte helt färdig så det kändes spännande med en liten försmak där jag fick lyssna och skratta till Christinas alltid lika fängslande berättelser medan jag fotograferade. Korsvirkeshuset väggar i bakgrunden skapade markanta skilje-linjer som passade fint ihop med föreställningens tema.

 

Så här beskrivs föreställningen:

Att mötas och skiljas är en musikalisk berättarföreställning om kärleksmöten.
I berättande och musik tar Christina Strömwall och Anna Thorstensson med publiken i några spännande, humoristiska och ibland dråpliga historier kring hur människor möter varandra. Möten som lett till stor kärlek, kortare romanser eller bara väckt fantasin för en stund. Följ med in i en föreställning om att förföra och förföras.

 

Vill du veta mer om föreställningen så kika in på scenportalen.

Vill du också skapa bilder från en story för ett särskilt ändamål?

Hör av dig till mig så diskuterar vi din idé!

Relaterade artiklar

  • Jag älskar att arbeta med småföretagare! I ett enmansföretag är man sitt personliga varumärke och det gör varumärkestänkandet än mer spännande.   Ulrika Hedlund arbetar med att hjälpa företag, team och individer framåt genom coachning, facilitering och projektledning. Hon har en spännande bakgrund inom läkemedelsindustrin och har alldeles nyligen startat…
  • Sophia satsade på extra personliga profilbilder med mycket uttryck att använda i sitt företagande. Vill du också skapa porträtt med extra personlighet? Boka då ett av mina modellpaket. Fotopaket Modellportfolio...
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?