Prinsessan och grodan

Du känner väl till berättelsen om grodan som blev en prins efter kyssen från prinsessan?

Här ser du Lisa och Christian på en fotografering inför deras bröllop. Christian arbetar som grodman och Lisa är en hästprinsessa.

Det finns vissa fotografier som sällan kan bli verklighet på själva bröllopsdagen. Att vara i en sjö med en häst iförd bröllopsklänning, är en sådan bild. Att helt stryka en sådan idé skulle kännas otroligt tråkigt.

Lisa och Christian lastade hästen i transporten och mötte mig vid Arriesjön för att fotografera de här ovanliga och romantiska bilderna. Tack för en härlig eftermiddag fylld av positiv energi och vackra scener!

Relaterade artiklar

  • Idag är det dags för bröllopsfotografering. Det ser ut att bli en fantastiskt solig dag. Tänk att det kan vara så somrigt i september. Jag ser alltid lika mycket fram emot bröllopsfotograferingar. Sådana här dagar är fulla av glädje och värme och det är bara att njuta. Jag gissar att…
  • Med två pistoler och ett Bondinspirerat brudpar gjorde vi ett litet tillägg till de traditionella bröllopsbilderna.  Jag fick fria tyglar av Johan och Anna att skapa en filmposter av deras bild. Jag har förstärkt färger och linjer för att ge bilden en lätt känsla av handkolorering. Datumet för filmpremiären är utbytt mot deras…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?