Bröllop i Glumslöv

I lördags fotograferade jag ett härligt brudpar som till och med såg det positiva i det grå vädret. Himlen matchade ju brudens skor. Vi hann besöka en livsfarlig liten vinglig brygga där vågorna skvätte högt, en gullg fiskehamn och även slottet där festen skulle hållas. Efter vigseln sprack himlen upp och solen kom fram. Jag hoppas att det höll i sig fram ända fram till kvällen. Tack Anna och Adam för en jättetrevlig eftermiddag!
Copy: Emma Ingolf, Bröllopsfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • I lördags fotograferade jag det här glada brudparet. De gifte sig i rådhuset på Stortorget mitt under tennis-demonstrationen men fotograferingen gjorde vi i lugnare miljö hemma hos brudparet. Fast helt lugnt var det ju förstås inte då feststämningen var på topp. Det var lätt att ryckas med och även jag…
  • I lördags avslöjade den här bilden på bröllopssidorna i Sydsvenskan att Jocke och Louise har gift sig. Jag hade äran att vara en av de första som fick veta hemligheten eftersom jag var bröllopsfotografen. Istället för ringar har de skapat tatueringar som visar att de hör ihop. Copy: Emma Ingolf,…
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Jättefina bilder! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?