”Tur med vädret”

"Tur med vädret" innebär nog för de flesta en klarblå himmel och en värmande sol. Men när ett bröllop går i temafärgen orange kan man väl inte vara annat än tacksam över ett regn som efterlämnar ett nästan magiskt varmgult ljus.

Fotograferingstiden blev lite komprimerad medan vi fick huka under (halvt) skyddande träd och försöka undvika det värsta överraskande regnandet, men tack vare ett brudpar med massor av positiv energi, blev de bilder som togs lyckade.

Lisa och Håkan verkar ta livet för vad det är, se det positiva i det och de smittar av sig med glädje och kärlek. Det var väldigt trevligt att träffa er. Jag önskar er all lycka till i fortsättningen.

Relaterade artiklar

  • I lördags fotograferade jag det här glada brudparet. De gifte sig i rådhuset på Stortorget mitt under tennis-demonstrationen men fotograferingen gjorde vi i lugnare miljö hemma hos brudparet. Fast helt lugnt var det ju förstås inte då feststämningen var på topp. Det var lätt att ryckas med och även jag…
  • I lördags avslöjade den här bilden på bröllopssidorna i Sydsvenskan att Jocke och Louise har gift sig. Jag hade äran att vara en av de första som fick veta hemligheten eftersom jag var bröllopsfotografen. Istället för ringar har de skapat tatueringar som visar att de hör ihop. Copy: Emma Ingolf,…
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?