Fantasi och makeup

I onsdags tillbringade jag kvällen i Makeupstudions lokaler och fick titta på en massa moodboards och makeupartister i fantasifullt arbete. Jag hade otroligt kul och fann en massa inspiration. Temat fantasi skapade lekfulla och uttrycksfulla makeuper. Så roligt att se hur olika alla tänkte kring temat. Jag försökte ta in vad varje makeupartist hade för bakomliggande idé till sin makeup och sedan fånga den känslan på bild, främst med hjälp av ett passande ljus. Det enda som var tråkigt var att jag gärna hade fotograferat längre än vad det fanns tid till.
Tack till alla er som var inblandade!

Här är resultatet:

ILLUMINATI
Makeup och styling: Amna Ali
Modell: Judith

GREKISK MYTOLOGI
Makeup och styling: Maria Fjordbøge (http://mmakeup.se/)
Modell: Julie

TWO SIDE
Makeup och styling: Malin Månsson
Modell: Emelie

FROST
Makeup och styling: Linnéa Granrud Ellner
Modell: Sara

ALIEN SNAKE
Makeup och styling: Alexandra Larsson
Modell: Felicia

SVAN
Makeup och styling: Cilluf Skog
Modell: Ronja

MILITÄR
Makeup och styling: My Persson
Modell: Jacob

 

Relaterade artiklar

  • Jag är nyss hemkommen från en veckas semester i Barcelona och känner mig alldeles utvilad och sugen på att börja jobba igen. Jag lämnade till och med kameran hemma för att verkligen slappna av. Fast en liten digitalkamera råkade visst slinka med i handväskan i alla fall... Jag tänkte uppdatera…
  • För några veckor sedan kom Ida till min studio för en porträttfotografering. Hon hade med sig massor av out-fits att välja på och så körde vi lite även med nästan ingen out-fit alls. Det var en rolig fotografering där vi hann med många olika uttryck och stilar.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?