Rekrytera?

Behöver ditt företag anställa?

Rätt person på rätt plats handlar om så mycket mer än rätt meriter. Personlig lämplighet, trivsel på arbetsplatsen och gruppdynamik skapar arbetsglädje. Arbetsglädje lyfter hela arbetslaget att prestera bättre.

Min vän Therese Persson har arbetat med rekrytering i flera år och har nu startat eget företag. Trots att vi arbetar inom olika branscher har vi en hel del gemensamt. Vi är båda egenföretagare för att vi älskar vårt jobb. Vi satsar på långvariga relationer med våra kunder, vilka vi bygger med personligt engagemang. Som konsulter ser vi på ert företag med nya ögon vilket skapar möjligheter för nya lösningar och alternativ.

Therese Persson, Joinuz

Therese Perssons företag Joinuz är det företag jag skulle vända mig till för hjälp med rekrytering. Därför vill jag tipsa alla er som går i de tankarna, att ta kontakt med Therese. Förutom att hon är mycket duktig inom sitt område, har hon också ett stort kontaktnät. Jag är säker på att hon kommer att hitta just den person som är rätt för ert arbetslag.

joinuzÄr ditt företag intresserat av att rekrytera eller få rådgivning inom HR. Läs mer på http://www.joinuz.se/

Söker du nytt arbete kontakta Therese med ditt CV. Just nu söker Joinuz Revisorassitent, Junior CAD-ritare och .NET utvecklare. Läs mer under Lediga tjänster…

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?