Bakom kulisserna vid ett bröllop

Ni kanske inte tänker på det när ni bokar er bröllopsfotograf, men era bilder visar inte bara era minnen, utan också mina. Era bilder frammanar leenden även hos mig när jag tittar på dem. Jag har massor med fina minnen från era bröllop. Jag bjuds in att delta i er varma gemenskap både er två emellan och mellan era närmaste. Det är omöjligt att lämnas oberörd.

När jag gick igenom bröllopsbilder att använda i min bröllopsbroschyr ramlade jag över en del som fick mig att minnas detaljer. Det är inte de där bilderna som ni kanske har ramat in, men det är fina minnen runt omkring bröllopet. Man skulle kunna kalla dem för behind the scenes of the wedding eftersom det är spontana bilder av det som egentligen inte skulle fotograferas. Jag måste få visa er mina favoriter.

Bröllopsfotograf Malmö, Fotograf Emma Ingolf

Ni anar inte hur imponerad jag är över hur ni med gott humör tar er fram i ibland ganska otillgänglig terräng i klackar. En del av er är beredda att ge er ut i riktigt smutsiga miljöer och har då förberett er ordentligt. De här skobilderna får fungera som representanter för hur glad jag är att ni engagerar er så i att få till era drömbilder.

Bröllopsfotograf Malmö, Fotograf Emma Ingolf

Många gånger följer några av era närmaste med ut på brudparsfotograferingen för att bistå med allt de kan. De bär, hjälper mig med ljuset och upptäcker när minsta lilla hårstrå ligger fel. Det ligger en så vacker kärlek även i den omtanken på bröllopsdagen. Här ser Josefinas ena tärna till att sakta och koncentrerat lyfta ner bröllopsklänningen så att den inte ska hamna i smutsen. Att hennes egen klänning närmar sig farozonen verkar det inte finnas en tanke på.

Bröllopsfotograf Malmö, Fotograf Emma Ingolf

Man kan inte styra över allting, kanske allra minst vädret. De flesta brudpar hoppas nog på sol på sin stora dag. Lisas och Håkans dag började bra, men helt plötsligt öppnade sig himlen och regnet vräkte ner. Där stod vi med endast några träd som skydd och kunde inte göra annat än att vänta. Vi fick vara snabba med några bilder i taget i de korta uppehållen i regnandet. Bilden får mig att minnas hur fint brudparet samarbetade och aldrig tappade humöret. Här blåser Håkan bort eventuell smuts från Lisas sko i ett av alla skobyten för att hålla outfiten fläckfri.

Bröllopsfotograf Malmö, Fotograf Emma Ingolf

Den här bilden är från min allra första bröllopsfotografering så den ligger mig lite extra varmt om hjärtat. Det som händer här är att vi precis har börjat bege oss till bilen för att åka till kyrkan. Vi ska bara hämta upp skorna som ligger någonstans längs Falsterbos strand… En kort stund av panik utbröt, men vi hittade dem och hann precis i tid till Alexandras och Christians vigsel.

 Copy: Emma Ingolf, Bröllopsfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • Ännu en gång tog en bröllopsfotografering mig till en ny vacker plats och lät mig träffa nya trevliga människor. Mårten och Susanne gifte sig i Skanörs rådhus, en mycket spännande gammal byggnad. Efter vigsel och mingel klättrade vi upp på kullarna bakom kyrkan för att ha den fantastiska utsikten som…
  • Vintern är här och sommaren känns väldigt avlägsen. Men är det bröllop på gång så gäller det att planera i tid. Nu börjar kommande sommars brudpar att höra av sig och jag är precis klar med min broschyr för nästa säsong. Fliken Bröllop på min hemsida har också uppdaterats med några nya…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?