Bygga hemsida – inte bara tekniskt

En stor del av arbetet med att bygga en hemsida ligger helt utanför det tekniska. I arbetet med Pia Two Hearts hemsida jobbade vi noggrant med struktur och text innan den första preliminära layouten kom till.

piath ny

Ibland är inte rubriksättningen helt självklar, utan man får vända och vrida på det ett tag. Pia arbetar med personlig utveckling både för individ och grupp, med både det mentala och genom fysiska behandlingar. Eftersom hon har en stor bredd i sitt arbete krävdes det mycket arbete av oss för att presentera hennes verksamhet tydligt.

Vi har haft ett mycket bra samarbete och många givande samtal. Jag är mycket glad att kunna presentera hennes hemsida som snart också kommer att fyllas på med fler foton. Kika in på hennes hemsida piath.se om du är nyfiken på till exempel meditation, healing eller en aktivitet till möhippan som får er att komma närmare varandra.

Läs mer om hur jag jobbar med hemsidor här…

Relaterade artiklar

  • Nu är den sista finputsningen gjord på apartment-italy.se, en av hemsidorna jag bygger just nu. Viktigt för den här hemsidan var enkelheten och renheten. En tydlig och lättnavigerad struktur och språk både på svenska och engelska. Eftersom lägenheten tidigare ägdes av en konstnär är både bakgrunden och footern små urklipp…
  • Jag är i slutskedet av två nya hemsidor som snart blir offentliga. Det är spännande att arbeta med hemsidor. Som ett pussel tar de form och växer fram. För mig är det viktigt att hemsidan verkligen representerar den som hemsidan är gjord åt. Det handlar om att få till allt från…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?