Rödhårig flicka 6 år sökes till fotoportfolio

Jag söker en glad rödhårig flicka i 5-6-års åldern eftersom jag behöver utöka min modellportfolio för yngre barn.

 

Kanske har ditt barn redan gjort något modelljobb, kanske har ni inte kommit dit än.

Jag har en del paket tillgängliga för att skapa modellportfolio hos mig. Jag planerar att lägga till ett modellpaket för Kids och behöver kunna visa bilderna där. Naturligtvis skriver vi under ett avtal så att bilderna bara används på så vis som vi kommit överens om.

Fotograferingen gör vi i studio i Malmö. Jag kommer att välja ut cirka 5 bilder från fotograferingen till min portfolio/hemsida och de bilderna får ni också av mig. (Ni kan köpa fler bilder om ni önskar.)

 

Tror du att ditt barn skulle tycka att detta var roligt? Tveka inte att höra av dig till mig!

Relaterade artiklar

  • Jag behöver utöka min modellportfolio med ett par yngre barn.   Jag söker barn i åldern 6-8 år som älskar att bli fotograferade.    Kanske har ditt barn redan gjort något modelljobb, kanske har ni inte kommit dit än. Jag har en del paket tillgängliga för att skapa modellportfolio hos mig.…
  • Hilda växlade lätt mellan olika karaktärer och bjöd på sig själv   Superhärlig och glad energi som smittade av sig.   Inget var jobbigt, konstigt eller besvärligt.   Hilda är helt orädd för att "göra bort sig" vilket gav möjlighet till bilder med det lilla extra. Skapa modellportfolio...
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?