Bröllop vid havet

3:e juni 2017

Smygehus Havsbad

Camilla och Roger gifte sig på Smygehus Havsbad precis intill stranden. Oj så vackert det var! Det var ganska kallt så jag är glad att brudparet ändå ville fotograferas utomhus i den härligt varierande miljön längs stranden. Vi behövde inte gå många meter för att kunna få ett helt annat utseende på bilderna än i bilden vi tagit precis innan. Det lite oroliga vädret skapade underbara färgskiftningar i himlen lagom till brudparsfotograferingen efter vigseln. Roger och Camilla var så goa mot varandra och gjorde det lätt för mig att fotografera dem. Jag behövde bara hitta platsen att fotografera på och sedan pratade de på med varandra och allt kändes väldigt naturligt och fint. Tack för att jag fick vara med på er dag!

Lilla dottern Alva var brudnäbb.

Jag önskar er all lycka i framtiden!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?