Andreas och Jenny

15:e juli 2017

Ett helt perfekt bröllop med ett så fint brudpar och härliga gäster!

Solen sken, miljön var så vacker och vi hade roligt tillsammans.

...och... lägg märke till skorna! =)

Jag fick fotografera min första hjärt-gruppbild vilket gick hur bra som helst tack vare en mycket effektiv toastmaster. Han gjorde hela förarbetet åt mig, så att när jag hade kommit plats i mitt utsiktsfönster stod det redan ett nästan helt perfekt hjärta nere på gården. Några små justeringar bara så att alla syntes, och sedan fick vi den här fina gruppbilden.

Västra Broby Kyrka

Brudparsfotografering

Till vår hjälp under parfotograferingen hade vi bestman Kim. Han hjälpte till med ljusreflektorn, att hålla kolla på outfitsens och att hålla buketten när den inte behövdes. Jag är alltid så tacksam för den här typen av hjälp som underlättar så mycket för mig och skapar ännu bättre bilder. 

Nygård

www.nygardevent.se

Tack Andreas och Jenny för att jag fick vara med på Er dag!

Jag önskar er all lycka i framtiden!

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?