Modellportfolio i sommarväder

Det är nog många som tänker att en modellportfolio måste skapas i studion, men när sommaren är här finns det möjlighet till härliga naturliga utomhusbilder. 

Ewa tog sin första omgång portfoliobilder i min studio under vintersäsongen för ett och ett halvt år sedan. När hon nu behövde förnya sin portfolio bestämde vi oss för att vara utomhus och valde en grönskande plats med möjligheter till både soliga och skuggiga områden.

Precis som vid alla portfoliofotograferingar varvade vi helkropp, halvkropp och ansiktsbilder tillsammans med några outfits i olika stil. Visst är det lite besvärligare att byta om utomhus men det gick bra.

Det var roligt att träffa Ewa igen och höra att hon är aktiv på några olika agentursidor och har hunnit få komma ut på ett gäng uppdrag sedan sist. Nu håller jag tummarna för att det blir ännu mer med nytagna bilder och med kombinationen av de olika portfolio-stilarna, både studio och naturlig miljö.

Vill du också skapa din modellportfolio? Klicka in och kolla vilket paket som passar dig bäst.

Relaterade artiklar

  • Hilda växlade lätt mellan olika karaktärer och bjöd på sig själv   Superhärlig och glad energi som smittade av sig.   Inget var jobbigt, konstigt eller besvärligt.   Hilda är helt orädd för att "göra bort sig" vilket gav möjlighet till bilder med det lilla extra. Skapa modellportfolio...
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?