Modellportfolio DeLuxe med manlig modell

En del människor sprider en så positiv stämning omkring sig att det bara är ett nöje att jobba med dem. Pëllumb är definitivt en sådan person.

Fotograferingen var så rolig och bjöd på så mycket variation i bilder. Till vår hjälp med styling hade vi fantastiska makeupartisten Cecilia Tram som alltid hittar precis rätt för den person hon stylar. Hon byggde upp styling i två steg där vi började med en naturlig makeup och senare byggde på med en sotning av ögonen för mer dramatik. Pëllumb hade också med sig en hel del ombyten med sig för att variera stilarna.

Pëllumb bokade mitt största modellpaket, deLuxe, för att hinna täcka in mångsidiga bilder till sin skådespelarportfolio. Vi fotograferade i min hemmastudio så att vi hade nära tillgång även till min trädgård som stod i full grönska. Vi var alla tre ganska glada för att kunna fotografera även utomhus eftersom sommaren precis hade kommit vid fototillfället så det blev en hel del bilder valda just från trädgården.

Jag är så glad att Pëllumb valde just mig till den här fotosessionen och att jag får visa upp resultatet som jag är mycket nöjd med.

Vill du också skapa din modellportfolio? Klicka in och kolla vilket paket som passar dig bäst.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?