Statister sökes

Behöver du en ny profilbild till exempelvis LinkedIn och är sugen på att vara statist vid en liten fotografering?

Jag söker 5 personer i åldern 20-50 år med olika typer av utseenden. 

Det finns inga krav på modellerfarenhet eller utseende, bara du tycker att det är roligt och har möjlighet att ta dig till Hyllie i Malmö.

Fotograferingen kommer att ske 2/10 onsdag 10-14, 3/10, torsdag 10-14 eller 4/10 fredag 10-12 beroende på när du kan.

Fotograferingen tar max 30 minuter och som tack för hjälpen fotograferar jag även ditt porträtt.

Om uppdraget:

Jag ska fotografera en karriärscoach som är precis i uppstart av sitt eget företag. Scenen som ska utspelas är att hon håller ett föredrag för publik. Du kommer att sitta i publiken men det är coachen som är i fokus för alla bilder. Fotograferingen beräknas ta cirka 20 minuter. Fri klädsel och styling men det är bra om det drar åt businesshållet hellre än för casual.

Bilderna kommer att tas liknande den som jag visar här fast i inomhusmiljö. En del bilder kommer även att tas från sidan så du får räkna med att du kommer att vara igenkänningsbar på bilderna. Coachen kommer att använda bilderna på sin hemsida och i sin marknadsföring rörande just denna verksamhet. Bilderna får användas även i fotografens marknadsföring. Användning eller försäljning i något annat sammanhang är inte tillåten och vi skriver avtal om detta.

Din ersättning

Ersättningen för att du ställer upp är en profilbild på dig själv som du kan använda på exempelvis LinkedIn. Jag gör en liten fotosession på platsen med dig direkt efter fotograferingstillfället, och du får välja ut 1 porträtt som du får i högupplöst och webanpassat digitalt format. Eftersom ni är några stycken som ska fotograferas, cirka 5 minuter per person, så kan det bli lite väntetid innan det är din tur. Bilden som du väljer ut kan också att läggas upp i min portfolio på min hemsida.

Vad behöver jag från dig?

-En bild som visar hur du ser ut (mobilbild/selfie går bra).

-Information om din tillgänglighet aktuella dagar.

That's it =)

Tycker du att detta låter intressant? Hör av dig snarast!

Intresseanmälan

Skicka annars bild till info@emmaingolf.se
Berätta lite om dig själv
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?