KunoQvist – omgång tre

Låt mig presentera min tredje omgång reklambilder för KunoQvist Eyewear. Det är både givande och roligt att arbeta med återkommande kunder. Ju fler uppdrag ju bättre lär jag känna både varumärket och människorna bakom.

KunoQvist Eyewear, Fotograf Emma Ingolf

Designen av glasögonen har alla gångerna handlat om grafiska mönster och färg vilket jag tar fasta på i reklambilderna. I efterarbetet har jag förstärkt färgerna ordentligt för att få bilderna att sticka ut extra mycket. Bilderna ska kunna hängas upp i skyltfönster och fånga uppmärksamheten hos förbipasserande. Den nya kollektionen är nu på väg ut i butik så det ska bli spännande att se när det börjar hända saker i skyltfönsterna.

KunoQvist Young, Fotograf Emma Ingolf

Fotograf Malmö: Emma Ingolf
Makeupartist: Alexandra Larsson 
Modeller: Petra (arbetar hos beställaren), Mårten och Isabella.
Beställare: OPO

Relaterade artiklar

  • Ibland händer lite oväntade saker. En helt privat fotvårdsbehandling innan jul resulterade i ett fotouppdrag för salongen. Nu ligger bilderna uppe på deras hemsida. Jag vill passa på att rekommendera Márcia som är varm, omtänksam och noggrann i det hon gör. Om du vill ha fotvård av medicinska skäl eller…
  • Till årets julkort plockade jag en då ej genomförd idé från min idé-bok. Jag har velat göra den här bilden länge men inte hunnit med den. Nu tog jag mig tid att färdigställa den för att kunna önska er alla en fin jul. Min hund är en fantastiskt duktig och tålmodig…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?