Tack för inspirationen!

På en vecka hann jag ställa ut bilder utomhus två gånger, först på Linan och sedan på Planket. Båda tillställningarna är öppna för alltifrån professionella fotografer till hobbyfotografer.  Det skapas en fantastisk mötesplats för att diskutera bilder och utbyta erfarenheter. Dessutom placeras utställningarna där många människor har vägarna förbi vilket gör att man når flera olika typer av besökare.

Eftersom så många fotografer ställer ut samtidigt verkar det finnas något för varje smak. Även bland mina egna bilder var det roligt att höra hur olika folk resonerade kring vilken som var deras favoritbild. Självklart är det kul att få respons på sina foton, men den främsta anledningen till att jag ställde ut är att man får så mycket inspiration från andra på plats. Jag mötte så många trevliga och duktiga fotografer som kom med tips på fotoklubbar och Facebookgrupper. Handväskan fylldes med visitkort och hjärnan med idéer. Tack alla ni som var där!

Jag vill också tacka arrangörerna av båda dessa evenemang som de lägger så mycket av sin fritid på att arrangera. Ni gör så många människor glada när ni skapar dessa kreativa miljöer. Stort tack Niklas för Linan och Carin för Planket!

Linan 2014

Planket 2014 (…facebook…)

Relaterade artiklar

  • I lördags var jag en av de 50 glada fotograferna som samlades i Slottsparken, Malmö, för att ställa ut våra bilder på lina.  Bilderna behövde tejpas en hel del för inte att försvinna i blåsten. Foto: Johan Nilsson. Som tema för mina egna bilder hade jag "Story". Jag valde ut bilder där…
  • Du känner väl till berättelsen om grodan som blev en prins efter kyssen från prinsessan? Här ser du Lisa och Christian på en fotografering inför deras bröllop. Christian arbetar som grodman och Lisa är en hästprinsessa. Det finns vissa fotografier som sällan kan bli verklighet på själva bröllopsdagen. Att vara i en sjö…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?