Fotoutställningen Linan 2015

För andra året i rad var jag med på fotoutställningen Linan under Malmöfestivalen. En lika härlig samling människor detta året som förra. Hela 32 fotografer ställde ut sina bilder. Jag såg till att få hamna bredvid en av fjolårets linan-grannar, den trevliga gatufotografen Johan Nilsson.

Vis från förra året hade jag med mig massor av extra klämmor att fästa bilderna med och en hel rulle silvertejp. Det här året båset det inte lika mycket som förra så silvertejpen behövdes aldrig, men alla klämmorna gick åt. Precis som förra året klarade vi oss utan regn, något man är lite nervös över på en utomhus-utställning. Missade du utställningen detta året så kan du komma ihåg att hålla utkik nästa år i malmöfestivalens program. Detta var Linans fjärde år och förhoppningsvis blir det även ett femte.

Det kom förbi cirka 4000 besökare så det blev många intressanta samtal. Så roligt att höra olika människors tolkningar av mina fotografier. Lika roligt var det att se och diskutera de andras bilder.

Stort tack till arrangör Niklas, trevliga utställarkompisar och kända och okända besökare som gjorde detta till en härlig dag!

Bildspel från dagen:

Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?