Drop-in fotografering

Igår hade jag drop-in fotografering i Oxie BK:s klubbstuga. Det var ordentligt kallt innan värmen kom igång. En plusgrad var det bara när jag kom dit kl 9 på morgonen. Men det blev en trevlig dag med mycket värmande kaffe =) På bilderna här ovan ser ni stolta Nemo och busiga Ani. Tack ni som kom. Och tack även Björn för trevligt sällskap och fotoassistentarbete.

Bookmark the permalink.

2 Comments

  1. Jag är jättenöjd med Nemos bilder. Kommer absolut fotografera honom hos dig igen!! Och Ani var ju supersöt=)

  2. Heej Emma!
    Vad kul att du fått upp lite bilder! Superfina! Jag får åka ner med Esther så får du ta några bilder på henne nån gång! Finns lite russelbilder på henne på min blogg!
    Fredde kikar i sitt album med salig blick då o då… =)

    Kram Hanna på Öland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?