Reklamfotografering

I lördags fotograferade jag en reklambild åt Hundsystrarna som säljer funktionella och feminina hundprylar. Det ösregnade och vi var utomhus, men det gick bra. Jag tror till och med att bilden blev bättre tack vare regnet. Och oj vad imponerad jag var av modellen som lyckades vara stilla i ganska krävande poser, kallt klädd och dyblöt, och ändå behålla det ansiktsuttryck hon skulle ha. Bra jobbat Kim! Hundarna var otroligt lätta att arbeta med. De gjorde precis vad vi önskade – till och med tittade i kameran när det behövdes. Lite extra roligt att göra det här jobbet eftersom Hundsystrarna bidrar till medicinsk kvinnoforskning. Ta en titt på deras sida: http://www.hundsystrarna.se/

Relaterade artiklar

  • Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)
  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?