Fotografering av Sophia och Jermain

I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!

Relaterade artiklar

  • I lördags kom lilla Morris på besök för sin första porträttfotografering. Han är bara ett halvår gammal men uppförde sig exemplariskt. Han satt, låg och stod på en glasskiva uppe på ett bord som om han gjorde det varje dag. Dagen efter skulle han ställas ut på Malmö Valp. Jag…
  • Jag fick med en av mina bilder i senaste numret av Svenska fotografers förbunds tidning F. De presenterar en del av sina medlemmar i ett antal nummer och däribland kom jag med. Det är verkligen jätteroligt.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?