Drop-in hundfotografering 21/1 Hundens Hus

Onsdagen 21/1 bär det av till Göteborg och Hundens Hus nya lokaler. Jag finns på plast den här dagen i deras invigningsvecka för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor och då ingår en bild digitalt. Jag är på plats kl 15:30-18:30. Medan du väntar kan du prova på Agility med duktiga instruktörer till hjälp. Läs mer på: http://www.hundenshus.com/index.php?t=106&s=169&p=169 där ni kan se hela invigningsprogrammet.
VÄLKOMNA

Relaterade artiklar

  • Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)
  • Igår fotograferade jag coola jack russel killen Henke. Han verkade ta det mesta med ro - inga konstigheter alls att sitta på ett bord medan det blixtrade omkring honom. Och när pölsen kom fram körde han igång hela sin charm offensiv vilken jag gjorde mitt bästa för att fånga på…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?