Sådärja

Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)

Relaterade artiklar

  • Jag var i Stockholm i förra veckan och fotograferade. Mycket dansbilder med fokus på rörelse, skuggor, former och linjer. Och jag lyckades ge aerobics-instruktören Magdalena träningsvärk! =D Tack för två mycket inspirerande och intensiva timmar. Vi hade ju hur kul som helst! Se fler bilder på: http://www.magdalenabjork.com/
  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?