Fotografering med Magdalena

Jag var i Stockholm i förra veckan och fotograferade. Mycket dansbilder med fokus på rörelse, skuggor, former och linjer. Och jag lyckades ge aerobics-instruktören Magdalena träningsvärk! =D

Fotograf Malmö, Emma Ingolf Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Tack för två mycket inspirerande och intensiva timmar. Vi hade ju hur kul som helst!

Se fler bilder på: http://www.magdalenabjork.com/

Relaterade artiklar

  • Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)
  • Igår var jag hembjuden till Thella och Tindra. Vi satte upp min studio i deras kök och fotograferade de två tjejerna. De undrade nog lite varför jag gjorde om hela köket och varför de skulle sitta stilla. De hade ju så mycket annat de ville göra. Men de var snälla…
Bookmark the permalink.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?