Black Beauty

För någon vecka sedan hade jag förmånen att få låna Jannis vackra svarta häst för en studiofotografering. Behöver dock införskaffa starkare blixtar för att de ska klara av att belysa en hel stor häst i ett mörkt ridhus. Men huvudporträtt gick bra. Man kan ju tro att en häst lätt skulle bli nervös av blixtar, men inte den här hästen. Hon stod lugnt och undrade nog mest när vi skulle bli klara så att hon kunde få sin kvällsmat.

Relaterade artiklar

  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
  • Jag fick med en av mina bilder i senaste numret av Svenska fotografers förbunds tidning F. De presenterar en del av sina medlemmar i ett antal nummer och däribland kom jag med. Det är verkligen jätteroligt.
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?