Släkten

Under december har jag ägnat min lediga tid till att porträttera den närmaste släkten. Tanken väcktes när min faster nämnde att hon ville hänga upp svart-vita porträttbilder i sitt ny-omgjorda vardagsrum. Därför flängde jag runt med min kamera och studio-utrustning för att hinna klart med pappas sida av släkten innan jul. Sedan kunde jag ju inte sluta där. Mammas sida av släkten drog jag framför min kamera under pauser i allt jul-ätande på julafton. Jag ska bara fånga min ena kusin också, som föredrar att luffa runt i Asien just nu. Jag är så stolt över mina släktingar som var så duktiga modeller =) Överst ser ni min morbror, i mitten farmor och underst min syster.

Relaterade artiklar

  • Sådärja. Då är min blogg uppe. Den kommer att innehålla information och kommentarer om min verksamhet som fotograf. Här ska ni kunna läsa om fotograferingar som jag har gjort och även se en del bilder. Jag återkommer =)
  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?