Fotografering med Henke

Igår fotograferade jag coola jack russel killen Henke. Han verkade ta det mesta med ro – inga konstigheter alls att sitta på ett bord medan det blixtrade omkring honom. Och när pölsen kom fram körde han igång hela sin charm offensiv vilken jag gjorde mitt bästa för att fånga på bild.

Relaterade artiklar

  • Igår var jag hembjuden till Thella och Tindra. Vi satte upp min studio i deras kök och fotograferade de två tjejerna. De undrade nog lite varför jag gjorde om hela köket och varför de skulle sitta stilla. De hade ju så mycket annat de ville göra. Men de var snälla…
  • I samband med mitt släktporträtteringsprojekt kunde jag inte låta bli att fotografera min snygga kusin och hennes man lite extra. Visst ser de helt fantastiskt bra ut tillsammans?!
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Pölsen gjorde susen, snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?