En liten text om mig

Vid jul blev jag intervjuad av en av mina lärare på min gamla fotoskola. Det har nu resulterat i en liten text om mig på Fotoskolan Skånes hemsida. Där presenteras även några bilder som jag har tagit, bland andra den här ovan. Det var väldigt roligt att komma tillbaka och se skolan och träffa folk som man inte har sett på ett tag. Det är också roligt att få vara med på hemsidan tillsammans med några andra tidigare elever som berättar vad de gör nu. Gå gärna in och titta på: http://www.folkuniversitetet.se/templates/PageFrame.aspx?id=90734

Relaterade artiklar

  • Förra veckan var jag och min studio i Göteborg på Hundens Hus. Jag höll i fotograferingen och Hundens Hus höll i 'prova-på-Agility'. Ann-Hilde från Hundsystrarna var också där med en del av deras utbud till försäljning. Det var full uppslutning, massor med folk och hundar. Listan över hundar som ville…
  • Jag fick med en av mina bilder i senaste numret av Svenska fotografers förbunds tidning F. De presenterar en del av sina medlemmar i ett antal nummer och däribland kom jag med. Det är verkligen jätteroligt.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?