Förlovningsfotografering

Förlovningsfotografering

2009_02_21 Abdullah och Saga 2009_02_21 Abdullah och Saga

I lördags fotograferade jag Abdullah och Saga innan de skulle vidare och fira sin förlovning med en ordentlig fest. Först fotograferade vi i studio och sedan gav vi oss iväg till Heleneholm slott. Vi hade tur och blev insläppta så att vi även kunde fotografera inomhus. Det var ju ganska kallt utomhus i snön så vi var glada att få komma in. Dessutom är det väldigt vackert där inne. Jag hoppas att förlovningsfesten blev minst lika bra som ni hade hoppats!

Copy: Emma Ingolf, Bröllopsfotograf Malmö

Relaterade artiklar

  • I lördags fotograferade jag det här glada brudparet. De gifte sig i rådhuset på Stortorget mitt under tennis-demonstrationen men fotograferingen gjorde vi i lugnare miljö hemma hos brudparet. Fast helt lugnt var det ju förstås inte då feststämningen var på topp. Det var lätt att ryckas med och även jag…
  • I lördags avslöjade den här bilden på bröllopssidorna i Sydsvenskan att Jocke och Louise har gift sig. Jag hade äran att vara en av de första som fick veta hemligheten eftersom jag var bröllopsfotografen. Istället för ringar har de skapat tatueringar som visar att de hör ihop. Copy: Emma Ingolf,…
Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Har du en fråga?