Hundporträtt Hundens Hus

Förra veckan var jag uppe på Hundens hus i Göteborg och fotograferade hundar. Det är alltid lika trevligt att komma dit. Man känner sig så välkommen och är omgiven av härliga hundälskande människor. Jag porträtterade nästan alla som jobbar på Hundens hus tillsammans med sina hundar. Så vi får se om de bilderna dyker upp på deras hemsida http://www.hundenshus.com/ lite längre fram. Det var också roligt att återse nallebjörnen Bonzo från min senaste fotografering i Göteborg. Den här gången hade han tagit med sig sin bror Leo för en familjebild.

Relaterade artiklar

  •   Under sommaren har jag haft en hel del möhippefotograferingar. Det är alltid lika roligt med ett gäng partysugna tjejer samlade i min studio tillsammans med en nykidnappad intet-ont-anande blivande brud. När det var dags för möhippa för en av mina absolut bästa vänner kunde jag naturligtvis inte motstå att…
  • Mingelfotograf Marthina Elmqvist TACK så hemskt mycket alla ni som kom och förgyllde mitt invigningsmingel med glada miner och massor av blommor. Hela min studio står just nu i blom. Jag hade en supertrevlig eftermiddag och jag hoppas att även ni andra hade det. Ett extra tack till er som…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?