Möhippefotografering

 

Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Under sommaren har jag haft en hel del möhippefotograferingar. Det är alltid lika roligt med ett gäng partysugna tjejer samlade i min studio tillsammans med en nykidnappad intet-ont-anande blivande brud. När det var dags för möhippa för en av mina absolut bästa vänner kunde jag naturligtvis inte motstå att lura in även henne i min studio. Jag upptäckte då att hon inte bara är en underbar kompis utan även en strålande modell som bjuder på sig själv!

Relaterade artiklar

  • Mina allra första kunder i min nya studio blev Ester och Arrista. Ester, på sina 55 kilo, är utan tvekan en av de största hundar jag har fotograferat. Därför tog det henne ibland lite tid att inta en ny position, medan Arrista tålmodigt väntade. Det var två lugna och väluppfostrade…
  • Mingelfotograf Marthina Elmqvist TACK så hemskt mycket alla ni som kom och förgyllde mitt invigningsmingel med glada miner och massor av blommor. Hela min studio står just nu i blom. Jag hade en supertrevlig eftermiddag och jag hoppas att även ni andra hade det. Ett extra tack till er som…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?