Möhippefotografering

 

Fotograf Malmö, Emma Ingolf

Under sommaren har jag haft en hel del möhippefotograferingar. Det är alltid lika roligt med ett gäng partysugna tjejer samlade i min studio tillsammans med en nykidnappad intet-ont-anande blivande brud. När det var dags för möhippa för en av mina absolut bästa vänner kunde jag naturligtvis inte motstå att lura in även henne i min studio. Jag upptäckte då att hon inte bara är en underbar kompis utan även en strålande modell som bjuder på sig själv!

Relaterade artiklar

  • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
  • Eftersom jag nu börjar bli installerad i min nya lokal välkomnar jag kunder med ett öppningserbjudande. Om du gör din bokning innan 1:a maj så får du 10% rabatt på fotograferingen. Hör av dig =)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?