Öppningserbjudande

Eftersom jag nu börjar bli installerad i min nya lokal välkomnar jag kunder med ett öppningserbjudande. Om du gör din bokning innan 1:a maj så får du 10% rabatt på fotograferingen. Hör av dig =)

Relaterade artiklar

  • Jag sitter och organiserar alla mina bilder från 2005 och framåt... ett tidskrävande projekt måste jag säga. Jag har köpt in en ny hårddisk och den får jobba ordentligt redan från start. Visst har jag tidigare haft ordning på bilderna, men nu ska det bli ännu bättre.  Jag är på…
  • Mina allra första kunder i min nya studio blev Ester och Arrista. Ester, på sina 55 kilo, är utan tvekan en av de största hundar jag har fotograferat. Därför tog det henne ibland lite tid att inta en ny position, medan Arrista tålmodigt väntade. Det var två lugna och väluppfostrade…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?