Vad har hänt sedan sist?

Ojoj, nu var det längesedan jag var inne och skrev här på min blogg. Det som har hänt sedan jag skrev sist är några fotograferingar, bland annat en fotografering för Grön Flagg (Stiftelsen Håll Sverige Rent) som var väldigt rolig. Återkommer med bilder när de har gjort sitt urval. Jag har även haft ett par ”hemliga” lättklädda fotograferingar som är lite mer privata och därför inte presenteras här på bloggen.

Här ovan ser ni bilder från en fotografering med tre systrar som ville ge mamma en fin bild att hänga på väggen. Det var tre glada och positiva tjejer och jag hade roligt. Jag ser nu fram emot lite bröllop som är inbokade i sommar.

Relaterade artiklar

  • Eftersom jag nu börjar bli installerad i min nya lokal välkomnar jag kunder med ett öppningserbjudande. Om du gör din bokning innan 1:a maj så får du 10% rabatt på fotograferingen. Hör av dig =)
  • Äntligen är den här dagen här. Jag har längtat ett tag nu. Massor av saker har fixats, från planering och kreativa diskussioner med makeup-artister till färdiga moodboards och inköp av rekvisita. Efter alla dessa förberedelser är nu dagen här att genomföra alltihop. Hela gänget med modeller och makeup-artister verkar lika…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?