Nytt år = Nya tag

Jag sitter och organiserar alla mina bilder från 2005 och framåt… ett tidskrävande projekt måste jag säga. Jag har köpt in en ny hårddisk och den får jobba ordentligt redan från start. Visst har jag tidigare haft ordning på bilderna, men nu ska det bli ännu bättre. 
Jag är på gång med en ny hemsida och ser därför över en ny portfolio. Den gamla hemsidan har inte blivit uppdaterad på evigheter och mycket har hänt sedan sist. Jag hoppas att snart kunna visa er en helt ny sida som jag också ska hålla bättre uppdaterad. Nytt år och nya tag.
I mitt städande hittade jag den här bilden från en av mina ovanligaste porträttfotograferingar. Eftersom det är lite inne med mustascher tänkte jag att den här bilden kunde vara lämplig att bjuda på. Låt mig presentera 2,5 meter långa Lillen.

Relaterade artiklar

  • Eftersom jag nu börjar bli installerad i min nya lokal välkomnar jag kunder med ett öppningserbjudande. Om du gör din bokning innan 1:a maj så får du 10% rabatt på fotograferingen. Hör av dig =)
  • Nu är jag tillbaka efter en veckas semester i Dublin med familjen. Har återhämtat lite krafter och är igång med arbete igen. Nu är det fullt upp med bröllop och möhippor resten av sommarsäsongen. Sommaren är en rolig tid =)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?