Sydsvenskan

Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots att det faktiskt fanns en del människor i rörelse i närheten vid denna sena/tidiga timme.

Bomb Malmö, fotograf Emma Ingolf

http://www.sydsvenskan.se/malmo/explosion-i-malmo-1/

Relaterade artiklar

  • Nu bär det snart av till Hundens hus i Göteborg igen. Det är dags för höstens hundporträtt-fotograferingar. Eftersom det var så stort intresse förra gången har vi nu gjort det möjligt att boka en tid. Jag är på plats från kl 15 torsdag 3/9. Bokningar görs på tel 031-147046. Om…
  • Jag behöver med kort varsel hitta en kanin för en bild till en kalender. Förtjänsten från försäljningen av kalendern går till bröstcancerfonden. Kaninen behövs till en bild av Alice i underlandet. Jag kommer sedan lägga in kaninen i bilden i efterhand. Det är en fördel om kaninen är lugn och…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?