Sydsvenskan

Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots att det faktiskt fanns en del människor i rörelse i närheten vid denna sena/tidiga timme.

Bomb Malmö, fotograf Emma Ingolf

http://www.sydsvenskan.se/malmo/explosion-i-malmo-1/

Relaterade artiklar

  • Förra veckan var jag uppe på Hundens hus i Göteborg och fotograferade hundar. Det är alltid lika trevligt att komma dit. Man känner sig så välkommen och är omgiven av härliga hundälskande människor. Jag porträtterade nästan alla som jobbar på Hundens hus tillsammans med sina hundar. Så vi får se…
  • Jag behöver med kort varsel hitta en vargliknande hund för en bild till en kalender. Förtjänsten från försäljningen av kalendern går till bröstcancerfonden. Hunden behövs till en bild av rödluvan och vargen. Det är en fördel om hunden kan buga, visa tänderna, eller ligga ner med nosen i backen mellan…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?