Kaninmodell sökes

Jag behöver med kort varsel hitta en kanin för en bild till en kalender. Förtjänsten från försäljningen av kalendern går till bröstcancerfonden. Kaninen behövs till en bild av Alice i underlandet. Jag kommer sedan lägga in kaninen i bilden i efterhand. Det är en fördel om kaninen är lugn och matglad. Fotograferingen ska helst ske i innan 10/11 i studio i Malmö. Kaninen kommer att fotograferas själv i lugn och ro. Kolla vidare med vänner och bekanta och tveka inte att höra av er till info@emmaingolf.se

Relaterade artiklar

  • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
  • För några veckor sedan kom Ida till min studio för en porträttfotografering. Hon hade med sig massor av out-fits att välja på och så körde vi lite även med nästan ingen out-fit alls. Det var en rolig fotografering där vi hann med många olika uttryck och stilar.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?