Kaninmodell hittad

Kaninen Zelma ställde upp för bröstcancerfonden idag. Hon ska medverka i sagokalendern i bilden Alice i underlandet. Hon ser kanske inte helt ut som kaninen i sagan, men hon är alldeles bedårande söt. Och lugnare kanin får man ju leta efter. Helst av allt ville hon kela, men stod tålmodigt på bordet och väntade tills jag var klar.

Relaterade artiklar

  • Jag är nyss hemkommen från en veckas semester i Barcelona och känner mig alldeles utvilad och sugen på att börja jobba igen. Jag lämnade till och med kameran hemma för att verkligen slappna av. Fast en liten digitalkamera råkade visst slinka med i handväskan i alla fall... Jag tänkte uppdatera…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?