Porträtt

För ett par veckor sedan fotograferade jag folkpartisten Marcus Grundén som behövde bilder till sin valkampanj 2010. Det var något som var helt nytt för mig. Spännande att försöka få till balansen mellan det seriösa uttrycket samtidigt som Marcus personlighet ska träda fram. Läs mer om Marcus på http://www.marcusgrunden.se/

Relaterade artiklar

 • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
 • Nu är det dags för första drop-in hundfotograferingen i min egen studio. Tidigare har jag bara gjort det på resande fot. Jag finns på plats på Drottningtorget 1, Malmö, lördag 21/11 kl 10-16 för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor på plats och då ingår…
Bookmark the permalink.

One Comment

 1. Tjena Emma 🙂
  Hur kommer det sig att du kör med tygbakgrund?
  Blir det inte enklare med papp?

  Hoppas allt går bra med studion!

  //Mattias

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • Har du en fråga?