Drop-in hundfotografering i Malmö

Nu är det dags för första drop-in hundfotograferingen i min egen studio. Tidigare har jag bara gjort det på resande fot. Jag finns på plats på Drottningtorget 1, Malmö, lördag 21/11 kl 10-16 för att porträttera alla hundar som är intresserade. Det kostar 150 kronor på plats och då ingår en bild digitalt. Bild väljer du i lugn och ro hemma på internet. Fler bilder går självklart bra att efterbeställa.

Plats: Drottningtorget 1, Malmö (1 trp ner)
Datum: lördag 21/11
Tid: drop-in kl 10-16
Pris: 150 kr

VÄLKOMNA !!!

Relaterade artiklar

  • Jag behöver med kort varsel hitta en kanin för en bild till en kalender. Förtjänsten från försäljningen av kalendern går till bröstcancerfonden. Kaninen behövs till en bild av Alice i underlandet. Jag kommer sedan lägga in kaninen i bilden i efterhand. Det är en fördel om kaninen är lugn och…
  • Nu var det mycket längesedan jag uppdaterade bloggen. Jag har haft en del drop-in-fotograferingar i december. Här är några exempel på hundar som varit på besök. Snart kommer jag att dra igång med drop-in-fotograferingar i studion på drottningtorget varje tisdag eftermiddag. Mer information kommer om det lite längre fram.
Bookmark the permalink.

One Comment

  1. Kan inte kissemissar få komma? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?