Lorettas bebismage

För ett par veckor sedan fotograferade jag den här vackra blivande mamman. Det var andra gången som jag fotograferade bebismage. Första gången var bara dagen innan. Kanske att jag får lägga upp även de bilderna lite längre fram. Loretta, på bilderna ovan, hade med sig en hel väska med rekvisita och vi hade fantastiskt roligt då vi sprudlade av idéer båda två.

Relaterade artiklar

  •   För en månad sedan så hade jag ett helt möhippegäng i studion. Huvudpersonen Bodil trivdes alldeles utmärkt framför kameran. Hon fick i uppgift att gestalta olika sinnesstämningar i olika outfits i ett snabbt tempo. Vi hade väldigt roligt allihop eftersom den blivande bruden var mycket fantasifull och uppfinningrik.
  • Ojoj, nu var det längesedan jag var inne och skrev här på min blogg. Det som har hänt sedan jag skrev sist är några fotograferingar, bland annat en fotografering för Grön Flagg (Stiftelsen Håll Sverige Rent) som var väldigt rolig. Återkommer med bilder när de har gjort sitt urval. Jag…
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

  • Har du en fråga?