Lorettas bebismage

För ett par veckor sedan fotograferade jag den här vackra blivande mamman. Det var andra gången som jag fotograferade bebismage. Första gången var bara dagen innan. Kanske att jag får lägga upp även de bilderna lite längre fram. Loretta, på bilderna ovan, hade med sig en hel väska med rekvisita och vi hade fantastiskt roligt då vi sprudlade av idéer båda två.

Relaterade artiklar

  • Idag har jag en bild med i Sydsvenskan, men det är inte med någon glädje. Den här bilden tog jag nämligen klockan 04.25 inatt, strax efter att jag vaknat av en explosion. En bomb (antar jag) hade detonerat precis utanför mitt fönster. Som tur var blev ingen människa skadad trots…
  • Eftersom jag nu börjar bli installerad i min nya lokal välkomnar jag kunder med ett öppningserbjudande. Om du gör din bokning innan 1:a maj så får du 10% rabatt på fotograferingen. Hör av dig =)
Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  • Har du en fråga?